The best Side of gömme rezervuar servisi

Wiki Article

Your browser isn’t supported any more. Update it to get the very best YouTube experience and our most current characteristics. Find out more

Editör Notu: Satın alma işleminizle ilgili yardıma ihtiyacınız varsa veya uygun bir parçayı satın alma/tanımlama konusunda tavsiyeye ihtiyacınız varsa, lütfen bize vimar@vitrayetkiliservis.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to obtain the ideal YouTube working experience and our most up-to-date options. Learn more

Tüm Bağlantılar: Tüm bağlantıları ve montaj noktalarını tekrar kontrol edin. Her şeyin sıkıca oturduğundan ve doğru bir şekilde bağlandığından emin olun.

Montaj öncesi tesisatınızdaki suyu bir miktar boşa akıtarak borulardaki kum , çakıl vb. atıkların temizlenmesinin sağlanılması

Vitra gömme rezervuar şamandıra suyu kesmiyor ya da su kaçırıyor ise en kısa sürede tamir etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde yüksek su faturaları ile karşılaşguyız olasıdır.

Gömme gömme rezervuar servisi rezervuar, klozet kasesinin arkasında veya duvarın içinde yer alan ve klozet kasesini temizlemek için kullanılan suyun depolandığı kısımdır.

Talimatlar: Vitra tarafından sağlanan montaj kılavuzunu dikkatlice okuyun ve adımları takip edin. Her adımı sırasıyla uygulamak, montajın doğru ve sorunsuz gerçekleşmesini sağlar.

Panel Montajı: Kumanda panelini montaj gömme rezervuar kılavuzuna uygun şekilde monte edin. Panelin doğru çalıştığından ve düzgün bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

Su Giriş ve Çıkış Bağlantıları: Su giriş ve çıkış bağlantılarını doğru bir şekilde yapın ve su sızdırmazlığını sağlayın.

Ayrıca, İstanbul'da gömme rezervuar Avcılar gömme rezervuar ve Ataşehir'deki mağazalarının yanı sıra, three hundred'ten fazla aktif bayisiyle Marmara bölgesinde en geniş marka yelpazesine sahip tedarik zinciri hizmeti sunuyor.

Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine propertyımcı olacaktır. Rezervuarın içine temiz su eklenerek yeniden doldurun. Yenilenmiş suyun kalitesini kontrol etmek için uygun gözlem yapabilirsiniz.

Vitra gömme rezervuar iç takımı montajı yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar şunlardır:

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine gömme rezervuar “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Your browser isn’t supported any more. Update it to find the finest YouTube practical experience and our most current features. Find out more

Report this wiki page